Ξενοδοχεία Νησάκι, Νάξος
Ξενοδοχεία Νησάκι, Νάξος
Η χώρα και τα χωριά
Παραλίες στη Νάξο
Η ιστορία της Νάξου
Φωτογραφίες
Σύνδεσμοι
Ειδικά Πακέτα
Επικοινωνία
Αρχική
ΝΑΞΟΣ
Οι μοναδικές παραλίες της Νάξου

Στη Νάξο βρίσκονται κάποιες από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, άλλες γνωστές και διαφημισμένες και άλλες παρθένες και άγνωστες.

Κάποιες από αυτές είναι ο Άη Γιώργης ή Άγιος Γεώργιος, ο Αγίος Προκόπης, η Αγία Άννα, η Πλάκα, ο Μάραγκας, η Μικρή Βίγλα, το Καστράκι, το Αλυκό, το Πυργάκι, η Αγιάσσος, ο Αμίτης, ο Αμπράμ, ο Απόλλωνας, ο Λιόνας, η Μουτσούνα, η Ψιλή Άμμος και το Καλαντό.

Παραλία Άγιος Προκόπιος - παραλίες νάξος   παραλία πλάκα - παραλία γυμνιστών νάξος
Nissaki Hotels

Παραλία Άη Γιώργης: Εδώ βρίσκεται το παραλιακό Ξενοδοχείο Νησάκι. Eίναι η δημοφιλέστερη και πλέον πολυσύχναστη παραλία της Νάξου, αφού βρίσκεται στη Χώρα της Ναξου, το τουριστικό και οικονομικό κέντρο του νησιού. Αμμουδιά με ρηχά νερά, προστατευόμενη από τους ανέμους και ιδανική για παιδιά.

Λειτουργεί οργανωμένο αθλητικό κέντρο και υπάρχουν ταβέρνες, εστιατόρια, supermarket, ίντερνετ καφέ και παραλιακά μπαράκια.
Ξενοδοχεία Νησάκι, Νάξος
Ξενοδοχεία Νησάκι, Νάξος
παραλία Άη Γιώργης ή Άγιος Γεώργιος, Νάξος   παραλία αγίου γεωργίου, Χώρα νάξου   παραλία Αγίας Άννας, παραλία νάξος
Nissaki Hotels

  Παραλία Αγίος Προκόπης: Προσφέρεται για τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου Σεμέλη. Πασίγνωστη αμμώδης παραλία με χοντροκομμένη άμμο και πεντακάθαρα διάφανα νερά. Ο Άγιος Προκόπης έχει φανατικούς οπαδούς που τον επισκέπτονται κάθε χρόνο από τη δεκαετία του '70. Υπάρχουν ταβέρνες, εστιατόρια, supermarket, και παραλιακά μπαράκια. Επίσης υπάρχει δυνατότητα για θαλάσσια σπορ.

Παραλία Αμίτης: Είναι η παραλία που βρίσκεται κοντά στη Βίλα Ντελόνα. Φαίνεται οδικώς από τα χωριά Γαλήνη και Εγγαρές (βορειοδυτικά της Χώρας-7 km). Μεγάλη κατάλευκη αμμουδιά, χωρίς πολυκοσμία. Δεν προσφέρεται για ηλικιωμένους και παιδιά λόγω θαλασσίων ρευμάτων. Υπάρχει καντίνα. Στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία βρίσκεται το μοναστήρι της Παναγίας της Υψηλοτέρας, που ιδρύθηκε το 1600 και αποτελούσε ορμητήριο και καταφύγιο για τους αγρότες της περιοχής, στον αγώνα κατά των Φράγκων.
 
Nissaki Hotels
Nissaki Hotels
 
 
Valid HTML 4.01! Valid CSS!  

Nissaki Beach Semeli Hotel Apts Villa Delona